Orofluido

  • Αποτελεσματικότητα - 4/10
    4/10
  • Ταχύτητα - 3/10
    3/10
  • Συστατικά - 3/10
    3/10
  • Ποιότητα - 3/10
    3/10
  • Τιμή - 6/10
    6/10
3.8/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το λάδι Orofluido έχει σχεδιαστεί για η φροντίδα όλων των τύπων μαλλιών. Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από τη λειτουργία της ηλιακής ακτινοβολίας, τις χαμηλές θερμοκρασίες, το αλμυρό θαλασσινό νερό και άλλους παράγοντες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, το καλλυντικό έχει ενυδατική, αναζωογονητική και ενισχυτική δράση. Μπορεί να εφαρμοστεί για διαδικασίες στο κομμωτήριο, συμπεριλαμβανομένου του θερμικού styling (μπούκλες, στέγνωμα, ίσιωμα). Επιπλέον, το καλλυντικό προστατεύει τα άκρα των μαλλιών από το σχίσιμο και την απώλεια ενυδάτωσης. Το λάδι έχει ελαφριά φόρμουλα που δεν μπλέκει και δεν επιβαρύνει τα μαλλιά.

Το Orofluido έχει πλούσια σύνθεση που αποτελείται από λάδι argan, έλαιο cyperus και λάδι λιναρόσπορου. Όλες οι ουσίες παρέχουν θρέψη και αναγέννηση, εξομάλυνση και μαλάκυνση, καθώς και προστατευτική δράση και δράση κατά των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, τα συστατικά φροντίζουν όχι μόνο τα μαλλιά αλλά και τους βολβοί της κεφαλής και των μαλλιών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Orofluido μπορεί να εφαρμοστεί σε υγρά ή στεγνά μαλλιά. Ακριβώς μία μικρή ποσότητα του καλλυντικού είναι αρκετή για να εξομαλύνει, να θρέψει και να προσφέρει στιλπνότητα στα μαλλιά. Η εφαρμογή σε βρεγμένα μαλλιά επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος και χτενίσματος, ενώ η εφαρμογή στα στεγνά μαλλιά εμποδίζει την εμπλοκή, καταπολεμά τα ατίθασα μαλλιά και τα σπασμένα άκρα. Εάν το προϊόν εισχωρήσει στα μάτια, προτείνεται να το ξεπλένετε με μεγάλη ποσότητα γλυκού νερού.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Orofluido έρχεται σε ένα όμορφο, διακοσμημένο με ανατολίτικα μοτίβα μπουκάλι χωρητικότητας 100 ml. Το καλλυντικό είναι επίσης διαθέσιμο σε μικρότερη έκδοση των 25 ml. Το μπουκάλι δεν έχει κάποιον εφαρμοστή, επομένως, το καλλυντικό πρέπει να χύνεται στην παλάμη του χεριού κατευθείαν από το μπουκάλι. Επιπλέον, το Orofluido έχει σκούρο κίτρινο χρώμα και άρωμα βανίλιας.