Castor Oil Hollywood Beauty

  • Αποτελεσματικότητα - 4/10
    4/10
  • Ταχύτητα - 3/10
    3/10
  • Συστατικά - 3/10
    3/10
  • Ποιότητα - 4/10
    4/10
  • Τιμή - 7/10
    7/10
4.2/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το Castor Oil Hollywood Beauty έχει σχεδιαστεί για να φροντίζει όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων αποδυναμωμένων, λεπτών και εκείνων που είναι επιρρεπείς στην τριχόπτωση. Αν εφαρμόζεται τακτικά, επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών, ενισχύει τους βολβούς των μαλλιών και βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής. Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, είναι δυνατόν τα μαλλιά να μακρύνουν κατά μερικά εκατοστά. Επιπλέον, το καλλυντικό ενυδατώνει, εξομαλύνουν και μαλακώνει τα μαλλιά. Τέτοιες επιδράσεις είναι δυνατές λόγω της δράσης θρεπτικών ουσιών που διεισδύουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και φθάνουν και στους βολβούς των μαλλιών. Επιπλέον, το προϊόν περιορίζει την απώλεια μαλλιών και την παραγωγή σμήγματος καθώς αντισταθμίζει την πιτυρίδα και τα σπασμένα άκρα.

Το Castor Oil Hollywood Beauty περιέχει πολλά φυσικά συστατικά. Για να τα ξεκαθαρίσουμε, είναι το καστορέλαιο που διευκολύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, την το ενυδατικό λάδι jojoba, βιταμίνη Ε που είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, το θρεπτικό λάδι safflower, το εκχύλισμα αλόης, το θρεπτικό αμυγδαλέλαιο καθώς και η λανολίνη και το βούτυρο της κακάο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Castor Oil Το Hollywood Beauty είναι το μοναδικό προϊόν που περιλαμβάνεται σε αυτή την κατάταξη που πρέπει να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής αντί για τα μαλλιά. Έτσι κι αλλιώς, χρησιμοποιείται για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των τριχών. Η στιλπνότητα και η θρέψη θεωρούνται ως έμμεσες, αλλά θετικές, επιδράσεις. Πώς πρέπει να εφαρμόζεται το προϊόν; Εν ολίγοις, μόνο ένα μικρό ποσό του καλλυντικού πρέπει να γίνεται μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Το προϊόν δεν πρέπει να τοποθετείται σε μαλλιά επειδή αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και ερεθισμό. Επιπλέον, συνιστάται να μην εφαρμόζονται υπερβολικά μεγάλες ποσότητες του καλλυντικού ταυτόχρονα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει λιπαρά μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Castor Oil Hollywood Beauty είναι σε μία φιάλη χωρητικότητας 213 γραμμαρίων. Περιγράφεται ως πολύ αποδοτικό προϊόν, διότι διαρκεί μέχρι ένα έτος. Επιπλέον, μια εφαρμογή απαιτεί μόνο μικρή ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί. Το λάδι έχει λεπτό άρωμα και πυκνή συνοχή. Είναι ένα από τα καλλυντικά μαλλιών που εκπληρώνει τα καθήκοντά του όπως αναμενόταν.