L’Oréal Mythic Oil

  • Αποτελεσματικότητα - 5/10
    5/10
  • Ταχύτητα - 4/10
    4/10
  • Συστατικά - 5/10
    5/10
  • Ποιότητα - 6/10
    6/10
  • Τιμή - 7/10
    7/10
5.4/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το Mythic Oil είναι σχεδιασμένο για φροντίδα κάθε τύπου μαλλιών. Η βασική του δράση μπορεί να περιγραφεί ως: θρέψη, ανακούφιση και προσφορά βοήθειας για την εξόντωση των ατίθασων μαλλιών. Επιπλέον, το καλλυντικό δεν επιβαρύνει τα μαλλιά ούτε τα μπλέκει λόγω της ελαφριάς σύστασης του. Αντ’ αυτού, τα μαλλιά εξομαλύνονται καθώς επίσης και γίνονται πιο εύκολα στο χτένισμα και τη ρύθμιση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τα μαλλιά κερδίζουν υγιή λάμψη και απαλότητα. Το λάδι έχει επίσης δράση προστασίας από τη θερμότητα – μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια θεραπειών των μαλλιών σε κομμωτήρια, όπως ίσιωμα, μπούκλες και στέγνωμα με πιστολάκι. Το προϊόν αναγεννά τα χαλασμένα άκρα και τα αφυδατωμένα μαλλιά. Είναι επίσης σε θέση να ενισχύσει τους βολβούς μαλλιών.

Το Mythic Oil περιέχει πολλά πολύτιμα συστατικά που είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Μέσα στο καλλυντικό, μπορούμε να βρούμε λάδι αβοκάντο και έλαιο σταφυλιού. Αυτά τα έλαια είναι πλούσια σε ουσίες που παρέχουν στα μαλλιά βαθιά θρέψη. Συγκεκριμένα, οι ουσίες αυτές είναι ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα καθώς και οι ακόλουθες βιταμίνες: Α, Β1, Β2 και D.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Mythic Oil μπορεί να εφαρμοστεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Το καλλυντικό μπορεί να τοποθετηθεί σε υγρά ή στεγνά μαλλιά. Στην πρώτη περίπτωση, το προϊόν διευκολύνει το χτένισμα και επιταχύνει το στέγνωμα με πιστολάκι, καθώς κάνει τα μαλλιά μαλακά και ωραία στην αφή. Όταν το βάζετε σε σ μαλτεγνάλιά, το λάδι βοηθά στην εξημέρωση των απείθαρχων τριχών. Επιπλέον, είναι σε θέση να κάνει τα μαλλιά να λάμπουν και να αποτρέψει το φριζάρισμα και το ηλέκτρισμα.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Mythic Oil επιτυγχάνει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Μόνο μία εφαρμογή αρκεί για να παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά τρέφονται και αναγεννούνται. Η αντλία που υπάρχει στο φιαλίδιο, κάνει τη διανομή του καλλυντικού ευκολότερη. Η ημι-υγρή σύστασή του είναι υπεύθυνη για την ταχεία απορρόφηση του προϊόντος. Το καλλυντικό έχει πολύ ευχάριστο άρωμα που παραμένει για ώρα στα μαλλιά. Το λάδι είναι άχρωμο.