Kemon Bellessere

  • Αποτελεσματικότητα - 6/10
    6/10
  • Ταχύτητα - 6/10
    6/10
  • Συστατικά - 5/10
    5/10
  • Ποιότητα - 6/10
    6/10
  • Τιμή - 6/10
    6/10
5.8/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το έλαιο Kemon Bellessere συνιστάται για τον καθαρισμό όλων των τύπων μαλλιών. Διαθέτοντας ελαφριά φόρμουλα, το προϊόν δεν συσσωρεύει τα μαλλιά ούτε τα επιβαρύνει. Έχει αναγεννητική, θρεπτική και προστατευτική δράση. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το styling μαλλιών με ζεστό αέρα, για προστασία των μαλλιών από την καταστροφική λειτουργία της ηλιακής ακτινοβολίας ή προστασία από τις τεχνητές ουσίες που υπάρχουν σε ορισμένα προϊόντα πλύσης μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, το λάδι μαλακώνει και κάνει τα μαλλιά λαμπερά. Ως εκ τούτου, τα μαλλιά γίνεται μεταξωτά στην αφή.

Το Kemon Bellessere περιέχει αργανέλαιο και λάδι από λιναρόσπορο. Το πρώτο συστατικό είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Αυτές οι ουσίες έχουν δράση κατά των ελεύθερων ριζών και ενίσχυσης και, επιπλέον, καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και την υπερβολική τριχόπτωση. Όταν πρόκειται για τον λιναρόσπορο, παρέχει ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά. Επιπλέον, κάνει τα μαλλιά ευέλικτα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Kemon Bellessere μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή περιποίηση μαλλιών ως αναγεννητικό, θρεπτικό και καλλωπιστικό προϊόν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να θερμάνει το λάδι στα χέρια και να το εφαρμόσετε στα μαλλιά. Μία επιπλέον μερίδα μπορείτε να την βάζετε στα κατεστραμμένα άκρα μαλλιών. Επιπλέον, το προϊόν θα είναι χρήσιμο και για τις τυπικές θεραπείες του κομμωτηρίου, όπως το στέγνωμα με πιστολάκι, το χτένισμα, το ίσιωμα ή οι μπούκλες. Χάρη στην εφαρμογή του προϊόντος πριν από όλες αυτές τις διαδικασίες ρύθμισης μαλλιών και καλλωπισμού, μπορούμε να προστατέψουμε τα μαλλιά από την απώλεια ενυδάτωσης, καθώς και τα άκρα από το σχίσιμο.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Kemon Bellessere έχει εκπληρώσει το καθήκον του, που σημαίνει ότι έθρεψε και ανοικοδόμησε τα μαλλιά που υπέστησαν βλάβη. Η συσκευασία, μια φιάλη των 125 ml, έρχεται με μια αντλία η οποία διευκολύνει την εφαρμογή. Η ημι-υγρή συνοχή διευκολύνει την εφαρμογή του προϊόντος, καθώς συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση όλων των δραστικών ουσιών. Το καλλυντικό έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και έχει απαλό κίτρινο χρώμα.