Goldwell Elixir

  • Αποτελεσματικότητα - 7/10
    7/10
  • Ταχύτητα - 5/10
    5/10
  • Συστατικά - 5/10
    5/10
  • Ποιότητα - 6/10
    6/10
  • Τιμή - 7/10
    7/10
6.0/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το πιο σημαντικό έργο της GOLDWELL Elixir είναι η αναγέννηση κατεστραμμένων μαλλιών. Χάρη στο προϊόν, τα μαλλιά δεν θα είναι πλέον ξηρά, αποδυναμωμένα, χαλασμένα ή θαμπά. Επιπλέον, το καλλυντικό έχει ενυδατική και ενισχυτική δράση. Προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του θερμικής styling, της συχνής βαφής ή της έκθεσης των μαλλιών στις διάφορες διαδικασίες του κομμωτηρίου. Επιπλέον, το προϊόν προστατεύει τα άκρα των μαλλιών από το σχίσιμο και την απώλεια ενυδάτωσης. Αυτό το χρυσό ελιξίριο ενισχύει τους βολβούς των μαλλιών και διευκολύνει με τους ενδεχόμενους ερεθισμούς που μπορεί να αναπτυχθούν στο τριχωτό της κεφαλής.

Το GOLDWELL Elixir περιέχει δύο συστατικά χάρη στων οποίων τα μαλλιά γίνονται υγιέστερα και πιο όμορφα. Και αυτά είναι έλαιο argan και το έλαιο tamanu. Το πρώτο είναι πλούσιο σε μέταλλα, λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Αυτές οι ουσίες είναι υπεύθυνες για την παροχή βαθιάς θρέψης, την ενίσχυση και τη φροντίδα των μαλλιών. Το δεύτερο συστατικό, το λάδι tamanu, έχει αναγεννητική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν που συμβάλλει στη θεραπεία ασθενειών του τριχωτού της κεφαλής.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Υπάρχουν δύο τρόποι χρήσης του GOLDWELL Elixir. Όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά, διευκολύνεται το χτένισμα και επιταχύνεται ο χρόνος στεγνώματος. Όταν το βάζετε σε στεγνά μαλλιά, το προϊόν δίνει στα μαλλιά λάμψη, προστατεύει τα άκρα των μαλλιών και εμποδίζει το στατικό ηλεκτρισμό. Επιπλέον, το έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν επιδιόρθωσης του χτενίσματος ή καλλυντικό που είναι υπεύθυνο για τη διευκόλυνση του styling. Μια φιάλη κρατά για περίπου τρεις μήνες καθημερινής χρήσης.

ΣΥΝΟΨΗ. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του GOLDWELL Elixir είναι η δυνατότητα εφαρμογής του σε όλους τους τύπους μαλλιών. Η ίδια η εφαρμογή είναι εύκολη λόγω του σταγονόμετρου που έχει το μπουκάλι των 100 εκατομμυρίων. Επιπλέον, το καλλυντικό έχει ευχάριστο άρωμα και είναι άχρωμο. Το προϊόν είναι αφιερωμένο στις γυναίκες.