Redken Diamond Oil Shatterproof Shine

  • Αποτελεσματικότητα - 8/10
    8/10
  • Ταχύτητα - 8/10
    8/10
  • Συστατικά - 7/10
    7/10
  • Ποιότητα - 7/10
    7/10
  • Τιμή - 4/10
    4/10
6.8/10

olejek do włosów

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το Redken Diamond Oil συνιστάται για την αναδόμηση και θρέψη των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη και αποδυνάμωση. Παρέχει ενυδάτωση, εξομάλυνση και λάμψη. Εκτός από όλα αυτά, το προϊόν διευκολύνει το χτένισμα, προστατεύει από τον ζεστό αέρα και βοηθάει με τα ατίθασα μαλλιά. Βοηθά στην ρύθμιση των μαλλιών καθώς και στην προστασία των άκρων των μαλλιών από τη διάσπαση και την απώλεια ενυδάτωσης. Χάρη στο καλλυντικό, τα μαλλιά δεν φριζάρουν ούτε επηρεάζονται από το στατικό ηλεκτρισμό. Η εμφάνιση και η κατάσταση των μαλλιών είναι σίγουρα καλύτερη από ό,τι πριν από τη θεραπεία.

Το Redken Diamond Oil περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν θρεπτική δράση και προσφέρουν λάμψη. Αυτά περιλαμβάνουν έλαιο ροδάκινου, λάδι gold of pleasure και έλαιο μαϊντανού. Το πρώτο αναγεννά τα κατεστραμμένα μαλλιά και φέρνει πίσω τη λάμψη στα θαμπά μαλλιά. Το δεύτερο λάδι κλείνει τις επιδερμίδες των μαλλιών και παρέχει εξομάλυνση και μαλάκυνση γεμίζοντας τα κενά στη δομή των μαλλιών που προκαλούνται από μηχανικές ή χημικές βλάβες. Το τρίτο συστατικό μειώνει την αίσθηση της ξηρότητας και της τραχύτητας των μαλλιών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Redken Diamond Oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά το χρειάζονται τα μαλλιά. Γενικά, δύο ή τρεις αντλίες του καλλυντικού είναι αρκετές για να θρέψουν τα μαλλιά (οι δόσεις πρέπει να ζεσταίνονται στις παλάμες των χεριών). Το λάδι μπορεί να εφαρμοστεί με μερικούς τρόπους. Πρώτον, το καλλυντικό μπορεί να τοποθετηθεί σε στεγνά μαλλιά, πριν από το πλύσιμο. Μετά από λίγα λεπτά, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής πρέπει να πλένονται, αφαιρώντας ταυτόχρονα το λάδι. Δεύτερον, η εφαρμογή μπορεί να γίνει πριν από το στέγνωμα με πιστολάκι και το χτένισμα. Τρίτον, εάν συνδυάζεται με μάσκα μαλλιών, το έλαιο θα επιταχύνει την αναγέννηση των μαλλιών καθώς θα θρέψει το τριχωτό της κεφαλής πολύ πιο γρήγορα. Τέταρτον, η ενυδάτωση και η εξομάλυνση θα επιτευχθούν όταν το καλλυντικό τοποθετηθεί είτε σε βρεγμένα μαλλιά είτε σε στεγνό τριχωτό της κεφαλής.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Redken Diamond Oil βρίσκεται σε φιάλη των 100 ml. Η συσκευασία είναι πολύ βολική γιατί έρχεται με ένα σταγονόμετρο. Με τη βοήθεια του εφαρμογέα, η δοσολογία και η εφαρμογή του προϊόντος είναι πολύ ευκολότερη. Επιπλέον, το λάδι έχει ευχάριστο άρωμα και είναι άχρωμο. Παρά τη λιπαρή του συνοχή, το καλλυντικό είναι εύκολο να εφαρμοστεί καθώς απορροφάται γρήγορα.