Moroccanoil Light Oil Treatment

  • Αποτελεσματικότητα - 7/10
    7/10
  • Ταχύτητα - 7/10
    7/10
  • Συστατικά - 6/10
    6/10
  • Ποιότητα - 7/10
    7/10
  • Τιμή - 6/10
    6/10
6.6/10

ΜΑΛΛΙΑ – ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Το Moroccanoil Light Oil Treatment έχει σχεδιαστεί για να συντηρεί κάθε τύπο μαλλιών, ιδιαίτερα τα λεπτά, αδύναμα και ευαίσθητα. Έχει αναγεννητική και ενισχυτική δράση. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θερμική θεραπεία, καθώς προστατεύει τα μαλλιά από υψηλή θερμοκρασία. Επιπλέον, το καλλυντικό δίνουν στα μαλλιά λάμψη, ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά. Ενισχύει τους βολβούς, αντισταθμίζει την τριχόπτωση και την ευθραυστότητα. Αυτό το μπλε-επισημασμένο καλλυντικό αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά και τα προστατεύει από μηχανικές και χημικές βλάβες. Πριν αρχίσει η θεραπεία, τα μαλλιά ήταν αδύναμα και εύκολα στο σπάσιμο. Με κάθε εφαρμογή τα μαλλιά γίνονταν όλο και πιο δυνατά (τα άκρα των μαλλιών έγιναν σταθερά και οι επιδερμίδες τους έκλεισαν).

Το Moroccanoil Light Oil Treatment περιέχει πολλά πολύτιμα συστατικά. Μεταξύ άλλων, αυτά είναι δύο έλαια – argan και λιναρόσπορου. Το αργανέλαιο είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, καθώς προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης, καθιστά δυνατή την ταχύτερη αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος καθώς εμποδίζει την πρόωρη γήρανση. Το λινέλαιο δίνει στα μαλλιά λάμψη, μαλακώνει και ανοικοδομεί το φυσικό λιπιδικό φράγμα. Το προϊόν δεν περιέχει τεχνητές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των parabens.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το Moroccanoil Light Oil Treatment μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε σετγνά όσο και σε υγρά μαλλιά. Όταν εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, τιθασεύει τα απείθαρχα μαλλιά, προστατεύει τα άκρα των μαλλιών από το σχίσιμο, και προσθέτει λάμψη. Όταν τοποθετείται σε βρεγμένα μαλλιά, τα οποία έχουν πλυθεί και καθαριστεί με ακρίβεια, το λάδι διευκολύνει το χτένισμα και συντομεύει το χρόνο στεγνώματος. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το λάδι μπορεί να συνδυαστεί με το αγαπημένο σας μαλακτικό ή μάσκα μαλλιών για να γίνει καλύτερη η περιποίηση των μαλλιών. Επιπλέον, το καλλυντικό μπορεί να αναμιχθεί με μια βαφή μαλλιών για να κάνει το χρώμα εντονότερο και να το βοηθήσει να παραμείνει αληθινό περισσότερο.

ΣΥΝΟΨΗ. Το Moroccanoil Light Oil Treatment λειτουγεί όπως αναμένεται. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει αντιληπτή ως δύσκολη λόγω της έλλειψης διανομέα. Το προϊόν διατίθεται σε δύο εκδόσεις χωρητικότητας – 25 ml και 100 ml. Έχει βαθύ κίτρινο χρώμα και ευχάριστο άρωμα.